Rinocerul indian

Are talia mare,(masoara in medie 2metri inaltime) , un singur corn si traieste in junglele din nordul Indiei si Nepal.Spre deosebire de celelalte specii, rinocerul indian numara 2.500 de exemplare, dar asta doar pt. ca in ultimii 10 ani au fost luate masuri severe impotriva braconajului .

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s